Danilo jubler for å ha scoret mot Udinese. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse via AP / NTB

Inter snublet da Marí gjorde comeback fra start etter knivstikkingen

Inter trengte seier for å henge med i kampen om Champions League-plassene i Serie A lørdag. Borte mot Monza snublet Simone Inzaghis menn og greide bare 2-2.

Av NTB | 07.01.2023 23:05:03

Sport: Oppgjøret var Monza-spiller Pablo Marís første kamp fra start etter at han ble knivstukket i slutten av oktober. Den utlånte Arsenal-spilleren var på handletur på et kjøpesenter i utkanten av Milano da han og flere andre ble overfalt.

En person døde i hendelsen. Midtstopperen måtte opereres for å unngå permanente skader i ryggen og har ikke vært med i Monzas startoppstilling før lørdag.

Patrick Ciurria scoret det første målet for hjemmelaget, mens Matteo Darmian og Lautaro Martínez satte Inters scoringer. Inter så lenge ut til å gå mot seier, men i det 93. minutt sto Luca Caldirola bak utligningen.

Dermed forblir Inter på fjerdeplassen i Serie A, fire poeng foran Lazio som har en kamp mindre spilt.

Massimilano Allegris menn har ikke imponert denne sesongen, men har likevel tatt nok poeng til å henge med i toppkampen.

Med sin sjette 1-0-seier for sesongen sikret de svarte og hvite seg en foreløpig andreplass i ligaen. Milan kan gå forbi om de slår Roma søndag.

Resultatet forlenger også Juventus sin rekke uten baklengs til fem strake i ligaen.

Udinese har vært den store overraskelsen i årets sesong. Laget har slått både Roma 4-0 og Inter 3-1, og var med helt oppe i toppen av serien tilbake i oktober. De har likevel hatt en formdupp etter dette og ligger for øyeblikket på en åttendeplass i serien.

Serie A-sesongen startet opp igjen etter VM-pausen onsdag. Da vant Juventus 1-0 over Cremonese, mens Udinese spilte uavgjort mot Empoli.

En sen scoring fra brasilianske Danilo sikret 1-0-seier til Juventus over Udinese. Dermed sikret Torino-laget seg nok en knepen seier.

Før kampen ble det holdt ett minutts stillhet for legenden Gianluca Vialli som gikk bort denne uken. Vialli spilte 102 kamper for Juventus.