Menu
– Vi går inn for at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet, sier leder Lise Selnes i Innlandet Arbeiderparti. Brenna er i dag kunnskapsminister. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Innlandet Ap vil ha Tonje Brenna som nestleder

Innlandet Ap vil at Kjersti Stenseng fortsetter som partisekretær, og at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet.

Av NTB | 07.03.2023 12:05:39

Politikk: Innlandet Arbeiderparti er det nest største fylkeslaget i Arbeiderpartiet og har 36 delegater til landsmøtet.

– Vi går inn for at Kjersti Stenseng og Anette Trettebergstuen gjenvelges i sine roller, og at Tonje Brenna blir ny nestleder i Arbeiderpartiet, sier leder Lise Selnes og nestleder Marius Bismo i Innlandet Arbeiderparti.

– Kjersti og Anette har vært tydelige og markante i sine roller som henholdsvis partisekretær og leder av kvinnenettverket, sier Selnes og Bismo.

– Tonje representerer en viktig fornyelse i partiet, samtidig som hun har solid erfaring både som kunnskapsminister, som tidligere fylkesrådsleder i Viken, som politisk rådgiver for tidligere statsminister Jens Stoltenberg og som generalsekretær i AUF i den vanskelige tida etter terrorangrepet 22. juli 2011, sier Innlandet Aps leder og nestleder.

Landsmøtet i Arbeiderpartiet avholdes 4.–6. mai i Folkets Hus på Youngstorget i Oslo.

Flere nyheter: