Menu
Politiet søkte med hund langs Akerselva etter at en person ble funnet med flere stikkskader i Oslo sentrum. Foto: Javad Parsa / NTB

Ingen pågrepet etter voldsepisode i Oslo

En person oppsøkte mandag den gamle legevakta i Oslo med flere stikkskader. Mandag kveld var fortsatt ingen pågrepet etter hendelsen.

Av NTB | 10.06.2024 21:23:11

Kriminalitet og rettsvesen: Den skadede ble kjørt til Ullevål sykehus med ambulanse. Politiet opplyser at vedkommende er påført flere stikk i kroppen med en spiss gjenstand, mulig kniv. Noe stikkvåpen som kan knyttes til saken er foreløpig ikke funnet.

Politiet er usikre på hvor åstedet er, og fortsatte å søke etter det til noe over klokka 19 mandag, da politiet anså seg ferdig på stedet. De søkte blant annet med hund i området.

– Vi har grunn til å tro at hendelsen har skjedd i nærheten av der den skadede ble funnet. Vi har kontakt med noen som kan ha relevante opplysninger, men det er for tidlig å si om det kan ha betydning for saken. Vi har heller ingen konkrete mistenkte per nå, sier krimvaktleder Håkon Johannessen til NTB i 21-tiden mandag.

Før mannen ble kjørt til sykehus, rakk politiet å prate kort med ham, men det ble ikke gjort noe formelt avhør, skriver NRK.

De fikk melding om saken klokka 16.09 mandag. Politiet tror voldsepisoden kan ha skjedd langs Akerselva der de søkte både oppover og nedover fra Nybrua, skriver Avisa Oslo.

– Vi jobber med å lokalisere hvor det har skjedd, men tror ikke det har skjedd her, sa innsatsleder Steinar Bjerke til pressen utenfor den gamle legevakta i Storgata.

Flere nyheter: