Häckens Even Hovland scoret kampens første mål borte mot Norrköping. Foto: Stefan Jerrevång/TT / NTB

Hovland-mål da Häckens seiersrekke røk

Even Hovland scoret kampens første mål da Häcken spilte 2-2 borte mot Norrköping i Allsvenskan søndag ettermiddag.

Av NTB | 02.07.2023 17:03:15

Sport: Dermed klarte ikke Per Mathias Høgmos menn å forlenge seiersrekken til fire strake i den svenske toppdivisjonen.

Hovland sendte gjestene i ledelsen da han headet inn et frispark fra Samuel Gustafson etter 13 minutter.

Målet var den norske midtstopperens 11. siden overgangen fra Rosenborg i januar 2022. 34-åringen har også notert seg med to målgivende på sine 52 kamper for klubben.

Høgmos menn måtte likevel gå til pause på 1-1 etter at Arnór Ingvi Traustason utlignet tre minutter på overtid av første omgang.

– Jeg synes ikke vi er helt der. Vi roter mye og spiller bort for mange baller. Vi må skru opp tempoet, og da kommer målene også, sa Hovland til Discovery i pausen.

Nordmannen fikk ikke helt viljen sin da Victor Lind snudde kampen for vertene. Det skjedde sju minutter inn i andre omgang.

Hovland & co. kunne likevel reise hjem med ett poeng i sekken etter at Samuel Gustafsson utlignet igjen fire minutter senere.