Viktor Hovland er med i kampen om en topplassering igjen i Texas. Foto: Eric Gay / AP Photo / NTB.

Hovland hentet seg inn i Texas – fire slag under par

Viktor Hovland gjorde et byks oppover resultatlistene da han gikk sin tredje runde i PGA-turneringen i Texas på fire slag under par.

Av NTB | 27.05.2023 20:28:48

Sport: Dermed klatrer nordmannen opp på en foreløpig delt 10.-plass, fem slag under par.

Hovland hadde derimot alt annet enn en drømmeåpning på turneringen, da han lå på en delt 68.-plass før lørdagens runde, på ett slag under par.

Ekeberg-gutten hentet det imidlertid mesterlig inn med seks birdies og to bogeyer på sin tredje runde. Dermed kan han med en god avslutningsrunde på søndag spille seg opp til en topplassering.

Henry Hall leder turneringen på 12 slag under par, men har bare så vidt startet på sin tredje runde. Argentinske Emiliano Grillo følger ett slag bak på 2.-plass.

Hovland ligger på 6.-plass på verdensrankingen. Sist helg ble han nummer to i PGA-mesterskapet. Det er Hovlands beste plassering i en majorturnering noensinne og sikret ham over 16 millioner kroner i premiepenger.