Menu
Fredrik Holmé (t.v.) har forlenget med Kongsvinger. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Holmé forlenget med Kongsvinger

Kongsvinger forlenger med midtstopperbautaen Fredrik Holmé. 21-åringen har signert en tre og et halvt års kontrakt.

Av NTB | 30.06.2023 12:39:13

Sport: Det skriver klubben på sin nettside.

– Det er jo fordi jeg er blitt glad i klubben. Jeg liker folkene rundt og i klubben, og føler at det er et bra sted for meg å være. Jeg føler at jeg utvikler meg og jeg spiller mye, og da ser jeg ingen grunn til å ikke være her, sa Holmé.

Midtstopperen har spilt hver eneste kamp denne sesongen og må regnes som en viktig brikke i Kongsvinger-laget som topper 1.-divisjonstabellen.

– Den har jo gått oppover vil jeg ydmykt si, sier Holmé og legger til:

– Som midtstopper er det viktig å spille mange kamper og få erfaring. Det er akkurat det KIL har gitt meg. Selv om jeg har gjort noen tabber og dummet meg ut et par ganger, så har de fortsatt latt meg spille og gitt meg tillit, og det setter jeg veldig pris på.

Holmé gjorde overgang fra Vålerenga til Kongsvinger i januar 2022 og har siden spilt 48 kamper for rødtrøyene.

Torsdag ble det også klart at KIL hadde forlenget med toppscorer Joacim Holtan.

(©NTB)