Odin Thiago Holm debuterte for Celtic i seriepremieren. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Holm debuterte for Celtic i seriepremieren – Rodgers vant 4-2 i comebacket

Brendan Rodgers fikk et drømmecomeback i Celtic da de vant 4-2 i sesongåpningen hjemme mot Ross County. Odin Thiago Holm debuterte også for skottene.

Av NTB | 05.08.2023 15:44:30

Sport: Den tidligere Vålerenga-spilleren fikk først slippe til etter 84 minutter på stillingen 4-1. Trønderen fikk også prøve seg i tre innhopp i oppkjøringen til Celtic denne sommeren.

David Turnbull ga Celtic en drømmestart etter bare 17 minutter, før Kyogo Furuhashi og Turnbull sikret 3-0-ledelse til pause.

Jordan White reduserte imidlertid 15 minutter etter hvilen, men det fikk lite å si da Matthew O’Riley la på til 4-1 14 minutter senere.

Gjesten prøvde seg på en liten sluttspurt, hvor James Brown la på til 4-2 fem minutter på overtid, men det holdt likevel ikke til å ødelegge Celtic-festen.

Holm gjorde 22. juni overgang til Celtic etter fire år i Vålerenga. Holm spilte i alt 75 tellende kamper for VIF og scoret seks mål.

Rodgers fikk også sin redebut i Celtic lørdag ettermiddag. 50-åringen ble klar som ny Celtic-trener 19. juni, etter å ha ledet Leicester de siste fire sesongene.

Rodgers ledet også Celtic mellom 2016 og 2019. Det resulterte i to serie- og cupgull, i tillegg til to skotske ligacup-titler.

Celtic er regjerende serie-, cup- og ligacupmester.