Menu
En gravid Camilla Herrem under NM i februar. En uke senere fødte hun, og nå har hun gjort comeback i eliteserien. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Herrem gjorde comeback 24 dager etter fødsel

Camilla Herrem var tilbake på håndballbanen for Sola drøyt tre uker at hun fødte sitt andre barn.

Av NTB | 29.03.2023 19:14:06

Sosiale forhold: 36 år gamle Herrem entret parketten etter omkring ni minutter i onsdagens kamp mot Storhamar. Det er den siste serierunden før sluttspillet går i gang.

5. mars ble Herrem og ektemannen, Sola-trener Steffen Stegavik, foreldre til Noah.

– Jeg kommer aldri til å ta noen dumme sjanser. Dette handler ikke om å prøve å forte meg tilbake for å rekke noe, men det handler om at jeg vil føle meg litt fram hvordan jeg ligger an. Kjennes kroppen bra ut, prøver vi litt. Jeg kommer til å bruke hodet i dette, sa kantspilleren til TV 2 før kampen.

Herrem har 288 landskamper for Norge.

(©NTB)

Flere nyheter: