Ada Hegerberg bidro med to mål og en assist da Lyon tok seg til semifinale i cupen. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Hegerberg hjalp Lyon til semifinale – to mål og en assist i innhopp

Ada Hegerberg kom inn ved pause og bidro med to mål og en assist da Lyon lekte seg til semifinale i den franske cupen med 9-2 over Montauban.

Av NTB | 14.02.2024 20:12:11

Sport: Hjemmelaget fra nest øverste divisjon sjokkåpnet og tok ledelsen før det var spilt ti minutter, men Lyon vendte til 3-1-ledelse før pause.

Hegerberg og Eugénie Le Sommer ble byttet inn ved pause, og de scoret to ganger hver i første kvarter av den andre omgangen. Le Sommer gjorde 4-1 og 5-1, mens Hegerberg fulgte opp med 6-1 og 7-1 i det 55. og 57. minutt.

Den norske landslagsstjernen leverte også assist da Kadidiatou Diani gjorde 8-1. Diani fullførte senere sitt hattrick.

Semifinalene trekkes mandag. Lyon er videre sammen med Paris Saint-Germain, Paris FC og Fleury.