Caroline Graham Hansen leverte assist på ledermålet, men Barcelona avga poeng for første gang i serien denne sesongen. Foto: Armando Franca, AP / NTB

Graham-assist ikke nok – første poengtap for Barcelona

Caroline Graham Hansen leverte assist på ledermålet mot Levante, men Barcelona måtte tåle sesongens første poengtap i Liga F med 1-1.

Av NTB | 14.02.2024 20:02:46

Sport: Etter seier i sesongens 16 første seriekamper tok rekken slutt på hjemmebane mot serietreeren, som yppet seg framover og med litt hell kunne ha røvet med seg alle poengene.

Barcelona tok ledelsen på en kort corner i det 21. minutt. Salma Paralluelo slo ballen til Graham og løp forbi henne. Pasningen kom som den skulle, og den spanske landslagsstjernen skrudde ballen i lengste hjørne.

Trekket holdt på å gjenta seg på overtid i omgangen, men dommeren valgte å blåse for pause akkurat da skuddet forlot Paralluelos fot på vei mot nettmaskene. Da var til og med Lucy Bronze dyttet over ende inne i feltet, men Barcelona-protestene var forgjeves.

I det 55. minutt utlignet Levante. Laget gjenvant ballen høyt på banen, og Alba Redondo ble spilt gjennom bak ryggen på midtstopper Irene Paredes. Avslutningen ga ikke keeper Catalina Coll noen sjanse.

Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut i det 74. minutt med spissen Claudia Pina. Samtidig kom Vicky Lopez inn for Paralluelo, og hun hadde en gigantsjanse til å avgjøre i det 90. minutt. Nikken fra kloss hold ble refleksreddet av keeper Andrea Tarazona.

Graham Hansen spilte hele kampen for Barcelona, som i mars møter Brann i kvartfinale i mesterligaen.