Menu
Ada Hegerberg får trøst av Guro Reiten etter VM-kampen mot Sveits, som hun ikke kunne spille på grunn av skade. Foto: Lise Åserud / NTB

Hegerberg dropper mediemøte – prioriterer jobben med å bli kampklar

Ada Hegerberg stiller ikke på torsdagens norske mediemøte i fotball-VM. Hun prioriterer jobben for å bli kampklar etter skade.

Av NTB | 27.07.2023 01:03:05

Sport: Det opplyste medieansvarlig Halvor Lea til norske medier i VM en halvtime før mediemøtet der Hegerberg skulle være en av de tilgjengelige spillerne.

– Ada Hegerberg og det medisinske teamet melder at de må være knallharde på prioriteringene fram mot søndag. Hegerberg får dermed perm fra mediemøtet for å prioritere rehab, står det.

Hegerberg måtte kaste inn håndkleet rett før kampstart mot Sveits tirsdag etter å ha fått en kjenning i lysken under oppvarming. Dagen etter ble det kommunisert fra legen at det er en mulighet for at spissen blir klar til søndagens avsluttende gruppekamp mot Filippinene.

Det er en kamp Norge å vinne for å kunne gå videre. Vinner Norge med tre måls margin, er laget sikret plass i åttedelsfinalen. Seier med ett eller to mål kan være nok avhengig av utfallet mellom Sveits og New Zealand.

(©NTB)

Flere nyheter: