Menu
Dennis Hauger krasjet i sprintløpet i Baku. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Hauger krasjet ut av seierskampen i Baku

Dennis Hauger (20) var på vei mot sin fjerde seier i Formel 2 i sprintløpet i Baku, men en kollisjon noen runder før slutt ødela.

Av NTB | 29.04.2023 14:04:47

Sport: Det gjensto tre runder da nordmannen gikk i veggen. Løpet hadde akkurat startet opp igjen etter at sikkerhetsbilen måtte ut på banen.

Hauger startet fra sjetteposisjon og fikk en kjempeåpning på løpet da han raskt kjørte seg opp i ledelsen. Han var noe heldig med at flere førere ødela deler på sine biler og enkelt kunne bli forbikjørt.

Det så ut til at Hauger hadde kontroll på seieren i løpet, men han krasjet i veggen med tre runder igjen. Flere biler led samme skjebne. Prema-fører Oliver Bearman tok seieren i løpet med lagkamerat Frederik Vesti rett bak.

Hauger var på vei mot sin annen strake seier i sprintløp da hendelsen inntraff. Han gikk seirende ut av sprintløpet i Australia sist VM-runde.

Søndag venter hovedløpet i Baku. Der er Hauger plassert som nummer fem før starten går. Hauger tok sin hittil eneste hovedløpsseier i nettopp Baku for Prema i fjor. Han står med to triumfer i sprintløp.

Helgen i Baku har allerede hittil vært preget av mange uhell. Flere biler har gått i veggen både i Formel 2 og toppklassen Formel 1. Det er ikke ventet at dramatikken skal avta utover i helgen.

(©NTB)

Flere nyheter: