Elverum ga Kolstad tøff kamp søndag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Håndball: Elverum slo tilbake i sluttspillsfinalen – vant 33-27 over Kolstad

Elverum utlignet i mennenes sluttspillfinale i håndball da laget vant 2. finale i best av fem med 33-27 over Kolstad.

Av NTB | 28.05.2023 19:58:56

Sport: Kolstad vant 34-30 i den første finalekampen onsdag. Klubben kunne dermed sikre seg matchball hvis det ble seier også i søndagens oppgjør.

Elverum var sterkest før pause og ledet med fire mål før de siste 30 minuttene. Etter hvilen fortsatte det med mer av det samme, og hjemmelaget ledet kampen hele den siste halvtimen.

Kolstad yppet seg mot slutten, men Emil Imsgard i målet holdt vertene i ledelsen og sikret seieren. Dermed påførte Elverum trønderlaget det tredje tapet for sesongen.

Vinner Kolstad også sluttspillsfinalen, vil laget kopiere det Vipers gjorde lørdag. Kristiansand-laget sikret seg trippelen med seier over Storhamar i sluttspillsfinalen for kvinner.

Elverum har tidligere dominert norsk håndball for menn og vunnet sluttspillet ni ganger på rad. Storsatsende Kolstad har vunnet både serien og NM-tittelen denne sesongen og håper å forpurre Elverums ambisjon om å forlenge sin tittelrekke til ti strake.