Häcken-trener Per-Mathias Høgmo kan juble for nok en seier i Allsvenskan. Foto: Adam Ihse/TT / NTB

Häcken til tabelltopp i Allsvenskan

Per-Mathias Høgmos Häcken tok sin fjerde seier for sesongen da IFK Värnamo ble slått 3-1 i Allsvenskan. Seieren var nok til å innta tabelltoppen.

Av NTB | 29.04.2023 19:44:08

Sport: Häcken tok under Høgmos ledelse overraskende seriegull i Allsvenskan forrige sesong. I år har laget tapt bare for Kalmar etter fem spilte kamper. Malmö, som toppet foran helgens kamper, kan ta seg forbi med seier søndag.

Lars Olden Larsen, en av Häckens norske spillere, ga vertene 1-0 etter ti minutter. Benie Traore doblet ledelsen fra straffemerket like før sidebytte.

Mikkel Rygaard trygget ledelsen med 3-0-målet etter 69 minutter. Det kom et mål i imot da Marcos Bustos reduserte.

Even Hovland hadde god kontroll i Häcken-forsvaret. Også Larsen spilte hele kampen, mens Tomas Totland kom inn etter 76 minutter. Ola Kamara fikk de siste overtidsminuttene for klubben fra Hisingen. Jonathan Rasheed spilte hele kampen for IFK Värnamo.