Emilie Bosshard Haavi noterte seg med ett mål borte mot Juventus. Foto: Lise Åserud / NTB

Haavi-mål i toppkampen – Roma knuste Juventus 3-1 på bortebane

Landslagsvrakede Emilie Haavi gjorde seg nok en gang tellende da hun scoret i Romas 3-1-seier borte mot Juventus søndag ettermiddag.

Av NTB | 05.11.2023 14:32:30

Sport: Roma skaffet seg dermed en trepoengs luke ned til Juventus på 2.-plass. Hovedstadsklubben er regjerende seriemestre.

Manuela Giugliano sendte Roma i føringen etter 27 minutter, før Haavi satte inn 2-0-målet fem minutter etter pause. Scoringen var 31-åringens andre i ligaen for sesongen.

Sju minutter senere økte Evelyne Viens til tremålsledelse, før Julia Grosso reduserte til 1-3.

Haavi var en viktig spiller for Hege Riise under VM i Australia og New Zealand i sommer, men har blitt utelatt i de to siste uttakene etter at Leif Gunnar Smerud tok over som landslagssjef.

Haavi ble i fjor kåret til årets spiller i ligaen og er en svært viktig brikke for Roma.