Menu
Erling Braut Haaland får skryt av agent Rafaela Pimenta. Foto: Jon Super / AP / NTB

Haalands agent: – Utkjøpsklausulen hans er et mysterium

Erling Braut Haalands agent Rafaela Pimenta nyter oppmerksomheten, spekulasjonene og mystikken som omgir nordmannens mye omtalte utkjøpsklausul.

Av NTB | 17.05.2023 14:34:27

Sport: Onsdag skal Haaland og lagkameratene i Manchester City forsøke å kvalifisere seg for mesterligafinale. Real Madrid er motstander i den andre av to semifinaler.

I den anledning har den spanske avisen Mundo Deportivo gjort et større intervju med stjerneagent Rafaela Pimenta. Hun overtok ansvaret for blant andre Haaland da Mino Raiola døde i fjor.

I intervjuet blir blant annet utkjøpsklausulen Haaland skal ha i kontrakten med City et tema. På spørsmål om hun kan oppklare om denne bortfalt da Pep Guardiola forlenget managerkontrakten med Manchester-klubben, svarer Pimenta:

– Jeg har ingenting å oppklare. Mystikken som omgir denne historien (klausulen) er veldig sjarmerende, fordi ingen vet hvordan den er. Det er som en skattkiste. Det er søtt, og som advokat kan jeg ikke avsløre hva som står i kontrakter.

På spørsmål om hvor Haaland kan fortsette karrieren dersom han forlater City, er Pimenta litt mer konkret.

– Hvor han vil. Han er en spiller vi ikke har sett maken til tidligere. Han er i stand til å tilpasse seg en ny klubb, et nytt samfunn og en ny trener svært raskt. Det er som om han alltid har vært der, sier agenten.

– Han er veldig rolig både i jobben sin og i privatlivet, han har kvalitet, og akkurat nå er han på rett sted, med det rette laget og den rette treneren. Han kommer til å slå alle rekorder, legger hun til.

Den brasilianske stjerneagenten sier det ikke finnes noen grenser for hva Haaland kan få til.

Nordmannen står med 52 mål i alle turneringer denne sesongen. Han har spilt 48 kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: