Menu
Pep Guardiola skal fjernstyre sitt Manchester City fra Spania denne helgen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Haaland og City skal fjernstyres av Guardiola: – Pep er alltid der

Tross en ryggoperasjon i Barcelona skal Pep Guardiola spille en sentral rolle når Manchester City gjester Sheffield United i Premier League søndag.

Av NTB | 25.08.2023 15:54:36

Sport: Guardiolas assistent Juanma Lillo bekreftet på fredagens pressekonferanse at spanjolen vil være med ham på en åpen linje under oppgjøret.

– Selvsagt. Pep er alltid der. Pep foretrekker at det skjer ansikt til ansikt. Jeg tar meg av det, men det jeg sier er hans verk. Det viktigste er helsen hans, men det hindrer ham ikke fra å være den han er. Han har fullt fokus på laget, sa Lillo.

Tirsdag denne uken opplyste klubben at Guardiola hadde vært gjennom et inngrep i Barcelona, og at han inntil videre blir værende i Spania for å komme til hektene.

Forrige sesongs trippelmester har startet årets Premier League-sesong feilfritt. To seirer og seks poeng er fasit før møtet med Sheffield United søndag. I den europeiske supercupfinalen ble det seier etter straffesparkkonkurranse mot Sevilla.

Pep Guardiola og Manchester City jakter en historisk fjerde strake Premier Leauge-tittel. Fire av de fem siste seriegullene har endt i den lyseblå delen av Manchester.

(©NTB)

Flere nyheter: