Menu
RB Leipzig-trener Marco Rose hadde Erling Braut Haaland i to av sine tidligere klubber, Salzburg og Dorussia Dortmund. Tirsdag var det Pep Guardiola som kunne smile da Haaland scoret fem ganger mot Roses Lepzig-lag. Foto: Dave Thompson, AP / NTB

Haaland herjet med gamletreneren: – Han var så sulten!

Erling Braut Haaland spilte under Marco Rose både i Salzburg og Borussia Dortmund. Tirsdag feide han gamletrenerens RB Lepzig ut av mesterligaen.

Av NTB | 15.03.2023 00:04:03

Sport: – Han hadde en stor kveld. Han var så sulten! Han scoret mål med føttene og hodet, vant andreballer, gjorde dype løp. Det så så enkelt ut, sa Rose til BT Sport etter å ha sett Haaland score fem ganger i Manchester Citys 7-0-seier.

– Jeg kjenner Erling godt, og jeg er klar over hans kvaliteter. Han vil alltid ha mål. Etterpå tok han matchballen fra dommeren. Det viser at det var en spesiell kveld for ham. Jeg gratulerer ham.

Rose tok på seg skyld for at Leipzig ble utklasset.

– Vi kom aldri inn i kampen, og det er mitt ansvar. Måten vi slapp inn målene gjør det veldig bittert. Vi var veldig dårlige defensivt i eget felt, og det i en utslagskamp i mesterligaen, sa han.

– City endret noe i presset sitt i forhold til kampen i Leipzig, og vi hadde ikke ventet det.

Rose var Salzburg-trener fra 2017 til 2019, og Haaland fikk sin debut i klubben under hans ledelse. De ble gjenforent da Rose var Dortmund-trener i 2021-22.

(©NTB)

Flere nyheter: