Caroline Graham Hansen var tilbake på banen for Barcelona etter at hun måtte stå over landskampen mot Portugal tidligere denne uken. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Graham Hansen tilbake fra skade i Barcelona-seier

Caroline Graham Hansen slet med en skade under landslagsoppholdet nylig. Søndag var hun i aksjon i Barcelonas 2-1-seier over Huelva.

Av NTB | 01.10.2023 21:22:32

Sport: Det skjedde fem dager etter at Graham Hansen måtte stå over Norges nasjonsligakamp mot Portugal.

– Vi vil ikke ta noen sjanser. Hun sliter med en kjenning i en muskel i låret, forklarte landslagssjef Leif Gunnar Smerud til NTB før oppgjøret.

Søndag var hun imidlertid frisk igjen og startet på høyrekanten for Barcelona. Claudia Pina scoret det første målet for den katalanske klubben etter 24 minutter.

Alexia Putellas kunne ha doblet ledelsen fra straffemerket med tolv minutter igjen, men brente muligheten. Fem minutter senere ble Graham Hansen byttet ut.

Barcelona økte til 2-0 to minutter inne i tilleggstiden, mens Huelva reduserte like etter.

Ingrid Engen startet oppgjøret for Barcelona, men ble tatt av etter 65 minutter.