Celine Borge slår ut på den siste dagen i LPGA-turneringen i Arizona. Foto: Darryl Webb / AP / NTB.

Golf: Celine Borge med sterk 14.-plass i LPGA-debuten

Celine Borge (24) fra Tønsberg klarte ikke å følge opp den sensasjonelt gode 3.-runden, men slo seg likevel inn til 14.-plass i LPGA-debuten i Arizona.

Av NTB | 27.03.2023 07:44:08

Sport: Borge var i delt ledelse etter at hun gikk den 3.-runden på 63 slag. På avslutningsrunden endte hun opp med en 71-runde, som var ett slag under banens par, og det samme som hun fikk på den første runden. På dag to i Arizona brukte hun 68 slag på runden.

Celine Borge delte 14.-plassen med totalt 272 slag, og det var fem slag opp til vinneren Celine Boutier fra Frankrike.

Borge slo seg inn på LPGA-touren gjennom godt spill under fjorårets Epson Tour. Der vant hun sin første turnering i Tuscaloosa i oktober.

Celine Borge er den første norske kvinnen på LPGA-touren siden Suzann Pettersen ga seg som 38-åring i september 2019.