LIVESENTER
Menu
Ane Cecilie Høgseth var norsk toppscorer da rekruttlandslaget slo Sør-Koreas OL-lag med ti mål. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

God samling for rekruttlandslaget i håndball – slo Sør-Koreas OL-lag med ti mål

Norges rekruttlandslag i håndball for kvinner har gjennomført en vellykket samling i Oslo-området. Fredag ble Sør-Koreas OL-lag slått med ti mål.

Av NTB | 16.06.2024 18:03:22

Sport: – Dette var en viktig samling for våre framtidsspillere. Flere av dem er de nærmeste utfordrerne til våre etablerte seniorlandslagsspillere, og vi fikk satt en fot i bakken med dem inn mot sommerferien, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til handball.no.

– Det er en sterk tropp med rekrutter, hvor flere har mulighet til å kjempe om en plass i Norges EM-tropp i desember. Flere er også på vår bruttoliste til OL i Paris, så samlingen var viktig med tanke på å være godt forberedt.

Sør-Korea har startet sin OL-oppkjøring i Norge og bød på motstand i Oppsal Arena fredag. Norge vant 34-24. Storhamar-spiller Ane Cecilie Høgseth var norsk toppscorer med seks mål.

Samlingen ble ledet av Michael O’Sullivan og Lene Rantala, mens Hergeirsson ledet en økt fredag med fokus på forsvarsprinsippene.

(©NTB)