Antonio Nusa sikret 2-1-seier borte mot Frankrike. Foto: Mats Torbergsen / NTB

G19: Norge snudde til seier mot Frankrike – klar for EM

Antonio Nusa scoret det avgjørende målet for Norge G19 da de vant 2-1 over Frankrike på bortebane i EM-kvalifiseringen. Med det er Norge klar for sluttspillet.

Av NTB | 25.03.2023 21:54:02

Sport: Vertene fikk imidlertid en drømmestart da Monaco-proff Eliesse Ben Seghir sendte Frankrike i ledelsen etter bare åtte minutter.

Atalanta-spiller Roaldsøy slo imidlertid hardt tilbake 28 minutter senere etter å ha blitt spilt opp av Sandefjords Vetle Walle Egeli.

Ni minutter før full tid gjorde Nusa snuoperasjonen komplett da han satte inn 2-1-målet som sikret norsk seier i Frankrike.

Norge topper dermed gruppe 1 med seks poeng, og ingen kan hindre norsk avansement til EM-sluttspillet som går av stabelen i Malta i juli i år.

Den første kvalikkampen endte med 4-0-seier over Romania på onsdag. I neste kamp venter Nord-Irland tirsdag.

I tillegg til Nusa består det norske laget av flere store profiler som blant annet Benfica-stjernen Andreas Schjelderup og Manchester United-spiller Isak Hansen-Aarøen.