Aurélien Tchouaméni sendte Frankrike foran mot Irland. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Frankrike suser mot EM – perfekt rekke i gruppe B

Frankrike står med fem seirer av fem mulige i EM-kvalifiseringen etter å ha slått Irland 2-0 på hjemmebane torsdag.

Av NTB | 07.09.2023 22:54:59

Sport: Dermed ser det meget lovende ut for franskmennene foran lagets tre siste kamper. Aurélien Tchouaméni og Marcus Thuram scoret for «Les Bleus» torsdag.

1-0-målet kom ved Real Madrid-stjernen Tchouaméni etter 18 minutter. Han fikk ballen fra Kylian Mbappé og sendte en rakett bort i langhjørnet fra vel 20 meters hold.

Thuram doblet ledelsen like etter pause på en retur etter at Mbappé fikk sitt forsøk blokkert. Derfra kunne Frankrike kontrollere inn til seier.

Nederland er toer i gruppe B etter komfortable 3-0 over Hellas torsdag. Marten de Roon, Cody Gakpo og Wout Weghorst scoret for hjemmelaget.