Menu
Faren til Son Heung-min er i hardt vær i Sør-Korea. Foto: Lee Jin-man / AP / NTB

Fotballstjernen Sons far avviser anklager om fysisk avstraffelse på sørkoreansk fotballskole

Faren til Tottenham-stjernen Son Heung-min er anklaget for å ha bedrevet fysisk avstraffelse på en fotballskole i Sør-Korea. Selv benekter han påstandene.

Av NTB | 26.06.2024 15:33:17

Sport: Foreldrene til en av spillerne på fotballskolen har hevdet at Son Woong-jung, som selv har bakgrunn som fotballspiller, har tydd til fysisk og mental avstraffelse.

De hevder blant annet at én av trenerne skal ha slått en spiller med et hjørneflagg. Spilleren skal i etterkant ha blitt behandlet i flere uker.

62-åringen har selv erkjent at hendelsen fant sted, men benekter at det dreide seg om fysisk mishandling.

– Det var gjensidig enighet om at det var en del av den fysiske treningen, sier han i en uttalelse.

Han utdyper at de på forhånd ble enige om at spilleren som kom sist i en løpekonkurranse skulle bli truffet én gang på låret. Spillerens foreldre skal imidlertid ha anmeldt Son til politiet etter at de oppdaget et blåmerke på låret.

– Tanken på hvor redd sønnen min må ha blitt gjør meg forbannet. Jeg anmeldte det til politiet fordi jeg ikke ønsker at det skal skje med noen andre, sier faren i en uttalelse.

Son skal ha forsøkt å løse uenighetene, men mislyktes etter at foreldrene i stedet har krevd erstatning til en verdi av flere hundre tusen dollar.

– Vi venter på en rettferdig konklusjon, sier Son, som samtidig erkjenner at han vil ta en gjennomgang av egne metoder i kjølvannet av hendelsen.

(©NTB)