Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tok søndag sin første seier i curling-VM mixed double i Östersund. Her fra OL i 2022. Foto: Christine Olsson, TT / NTB

Første seier for curlingekteparet i mixed-VM – slo Tyrkia

Etter to knepne tap første dag av VM i mixed double slo curlingekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tilbake med 6-5 over Tyrkia søndag.

Av NTB | 21.04.2024 17:00:26

Sport: Dermed tok de sin første seier i gruppespillet. De scoret kampens tre første poeng i 2. omgang og ledet inntil Tyrkia utlignet til 4-4 med to poeng i 6. omgang. To norske poeng i den neste omgangen ble avgjørende, ettersom tyrkerne bare greide ett poeng i siste omgang.

Lørdag tapte den norske duoen 5-6 for Japan og 6-7 for Danmark. I begge kamper avgjorde motstanderne ved hjelp av sistestein i den siste omgangen.

Mandag spiller Norge mot Frankrike om formiddagen og Tyskland om kvelden. Det er ti lag i hver gruppe i Östersund, og gruppevinneren går rett til semifinale. De to neste skal møte lag fra gruppe B i kamper om semifinaleplass.

Gruppespillet pågår fram til torsdag.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022.