Menu
Harry Maguire blir ikke å se i EM for England. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Flere profiler vraket fra Englands EM-tropp: – Knust

James Maddison, Curtis Jones og Harry Maguire er bekreftet ute av Englands uttak til sommerens EM-sluttspill. Samme beskjed skal også Jack Grealish ha fått.

Av NTB | 06.06.2024 17:53:05

Sport: Englands fotballforbund meldte torsdag at både Maddison og Jones har forlatt troppen etter å ha fått den nedslående meldingen fra landslagssjef Gareth Southgate. De spiller til daglig for henholdsvis Tottenham og Liverpool.

Senere gikk Maguire selv ut og bekreftet at han ikke blir å se i europamesterskapet i Tyskland.

– Jeg er knust over å ikke å ha blitt valgt til å spille for England i EM i sommer, skriver Manchester United-stopperen på X.

Maguire har vært skadeplaget, og han mener det har gjort det vanskelig å komme i god form.

Ifølge engelske medier blir også Grealish hjemmesitter. Fraværet av Manchester City-spilleren blir omtalt som en overraskelse. Jarrell Quansah, James Trafford og Jarrad Branthwaite skal også være utelatt.

Fra før er det kjent at Marcus Rashford ikke får plass i EM-troppen på 26 spillere. Han har lagt bak seg en trøblete sesong for Manchester United.

Luke Shaw rapporteres å være i gang med trening etter langvarig skadetrøbbel. Det øker Manchester United-backens håp om å få bli med til sluttspillet.

28-åringen har ikke vært på banen siden i februar.

England møter Island i den siste treningskampen før EM. Det oppgjøret spilles på Wembley fredag ​​kveld. Noen timer etterpå må den endelige EM-troppen sendes inn til Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

Southgates utvalgte skal etter planen kunngjøres lørdag morgen.

(©NTB)