Manchester United vant 2–1 over Crystal Palace i Premier League lørdag. Foto: Dave Thompson / AP / NTB.

Fernandes og Rashford sikret seier mot Crystal Palace – Casemiro utvist

Ett mål hver fra Bruno Fernandes og Marcus Rashford var nok til tre poeng da Manchester United vant 2-1 over Crystal Palace.

Av NTB | 04.02.2023 18:05:49

Sport: Manchester United har vært et av Premier Leagues formlag de siste månedene, til tross for uavgjort mot Crystal Palace og Arsenal-tap i de to siste rundene.

Lørdag var United tilbake på seierssporet med en knepen seier mot Crystal Palace. De røde djevlene fikk straffespark etter noen få minutter etter en hands på Will Hughes.

Straffen ble satt i mål av Bruno Fernandes. Et kvarter ut i andreomgang doblet Rashford ledelsen etter et innlegg fra Luke Shaw.

Ti minutter senere ble det tumulter mellom lagene og mye som skjedde. Det resulterte i et rødt kort til Casemiro som holdt rundt halsen til Hughes.

Med et kvarter igjen av kampen reduserte Jeffrey Schlupp for Palace, men nærmere kom ikke gjestene poeng og det endte 2-1 på Old Trafford.

Manchester United møter Leeds i neste kamp, mens Crystal Palace tar imot Brighton.