Menu
Nigel Farage ble dynket i milkshake etter et valgkamparrangement i byen Clacton tirsdag. Foto: James Manning / PA via AP / NTB

Farage dynket i milkshake utenfor pub – gjorde narr av hendelsen

Den britiske politikeren Nigel Farage ble dynket i det som lignet på bananmilkshake utenfor en pub i Clacton. Senere på dagen gjorde han narr av hendelsen.

Av NTB | 04.06.2024 21:23:06

Politikk: Brexit-general, Trump-tilhenger og ytre høyre-politiker – det er noen av faktorene som gjør at Nigel Farage ikke er like populær hos alle i Storbritannia.

Dagen etter sitt comeback som partileder ble Farage tirsdag dynket i McDonald’s-milkshake av en kvinne utenfor en pub i Clacton, sørøst i England.

En 25 år gammel kvinne ble pågrepet for å ha kastet milkshaken på politikeren.

Hendelsen skjedde ikke lenge etter Farages start på valgkampen for partiet Reform UK. Den ferske partilederen forlot en pub i Clacton, som er distriktet han ønsker å representere i det britiske parlamentet, da han ble overrumplet av kvinnen med milkshake.

Senere lot Farage seg avbilde utenfor en McDonald’s, hvor han tilsynelatende gjorde narr av hele hendelsen.

Årets valg blir politikerveteranens åttende forsøk på å få et sete i det britiske underhuset. Han har prøvd sju ganger tidligere, uten å lykkes.

Dagens dynking er ikke første gang han har fått milkshake i sin retning. I Newcastle i 2019 fikk han en milkshake med smak av banan og salt karamell kastet mot seg.

Ordet milkshaking, som betyr å dynke offentlige personer i milkshake, ble senere samme år anerkjent som et ord av Collins Dictionary.

(©NTB)

Flere nyheter: