Espen Eskås havnet i fokus torsdag. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Eskås ga marsjordre til Roma-stjerne – Italia rotet bort seieren mot Belgia

Espen Eskås sendte Roma-profil Lorenzo Pellegrini i garderoben da Italia skuslet bort en komfortabel 2-0-ledelse og måtte nøye seg med ett poeng mot Belgia torsdag.

Av NTB | 10.10.2024 22:52:26

Sport: Andrea Cambiaso kun ett minutt på å sende Italia i ledelsen etter gnistrende kontringsspill. Etter halvspilt førsteomgang doblet Mateo Retegui vertenes ledelse etter at Koen Casteels ga retur på et skudd fra Cambiaso.

Med drøye fem minutter igjen til pause oppsto det dramatikk da norske Eskås viste ut Lorenzo Pellegrini etter en VAR-sjekk. På det påfølgende frisparket hamret Maxime De Cuyper inn reduseringen etter en innøvd variant.

Et kvarter ut i annen omgang kvitterte Arsenal-spiller Leandro Trossard til 2-2 etter hjørnespark. Det ble også sluttresultatet i en intens kamp i Roma.

Italia tok en uhyre sterk 3-1-seier borte mot Frankrike i den første nasjonsligakampen, før Israel ble slått 2-1 i Budapest i kamp to.

Belgia vant 3-1 mot Israel i sin første kamp, før Frankrike ble for sterke noen dager senere.

I det andre oppgjøret vant Frankrike overbevisende 4-1 mot Israel.