Menu
FOTO: Reklamebilde

Erlend Bratland trekker seg fra juleturne på grunn av sykdom

Erlend Bratland (32) må dessverre trekke seg fra årets juleturne, «Desembernatt», som skulle starte i Rogaland neste helg.

Av Egil M Solberg | 03.12.2023 14:48:14

Kultur: Den planlagte gjenforeningen med Mia Gundersen (62) blir dermed uten Bratland, da han har blitt syk, melder produsent Kim Are H Røsok i en pressemelding.

– Erlend har blitt sykmeldt og kan dessverre ikke gjennomføre årets juleturne sammen med Mia Gundersen, Espen Hana, Eir Inderhaug, Kirsti Lucena og Mari Hauge.

– I tiden fremover er det viktig for Erlend å få ro. Vi syntes alle at dette er veldig leit, men det viktigste nå er helsen. Vi ber derfor om forståelse for at vi ikke har noe mer info og vi ønsker Erlend riktig god bedring, uttaler Røsok.

Resten av oppsetningen vil fortsette turneen som planlagt, med Mia Gundersen i spissen og ønsker Erlend Bratland god bedring.

Turneen vil starte på Randaberg kulturscene den 10. desember og fortsette til ulike destinasjoner, inkludert Sola kulturhus, Sandnes kulturhus, Stavanger konserthus, Storstova i Bryne, og avslutte på Stavanger konserthus den 17. desember.

Flere nyheter: