Chelsea snublet igjen i Premier League og klarte kun 0-0 mot Bournemouth i Premier League. Foto: Steven Paston / AP / NTB

Enorme sjanser til ingen nytte – målløst mellom Chelsea og Bournemouth

Både Chelsea og Bournemouth misbrukte en rekke målsjanser da de spilte 0-0 i Premier League søndag.

Av NTB | 17.09.2023 17:02:53

Sport: Chelsea står dermed med kun én seier på sine første fem ligakamper for sesongen. Blåtrøyene ligger på 14.-plass på tabellen og har Bournemouth rett bak seg.

Sistnevnte venter fortsatt på sin første trepoenger for sesongen og måtte nøye seg med sin tredje uavgjort så langt.

Chelsea skapte flere brukbare muligheter i starten av kampen. Nicolas Jackson skjøt i stolpen etter tolv minutter.

Noen minutter senere smalt det på motsatt banehalvdel. Et smart frisparktrekk sørget for at Ryan Christie fikk lagt inn foran mål. På bakerste stolpe fikk Dango Ouattara banket et skudd på mål, men en kjemperedning av Robert Sánchez i Chelsea-målet forhindret nettsus.

Noen minutter etter pause banket Raheem Sterling et frispark fra 17 meter i stolpen og ned på streken. Colwill satte returen i mål, men scoringen ble avblåst for offside.

Begge lag hadde flere store målsjanser utover i omgangen, men klarte aldri å overliste keeperne.

Bournemouth møter Brighton på bortebane i neste runde, mens Chelsea er verter for Aston Villa.