Englands Harry Kane gjorde 3-0 fra 11-meteren. Foto: Rene Rossignaud / AP / NTB.

England lekte seg med Malta

England var flere nummer for store for Malta og vant 4-0 på bortebane i fredagens EM-kvalifisering i fotball.

Av NTB | 16.06.2023 22:48:58

Sport: Brorparten av målene kom før pause på ferieøya.

Det startet med et selvmål av Ferdinando Apap etter ni minutters spill og fortsatte med Liverpool-spilleren Trent Alexander-Arnolds 2-0-scoring i det 28. minutt.

Bare tre minutter senere la Tottenhams Harry Kane på til 3-0 på straffe, og det var hans tredje mål på tre kvalifiseringskamper.

Ved hjelp av VAR dømte dommeren ny straffe til England med sju minutter igjen å spille etter en hands. Denne gangen fikk Newcastles Callum Wilson sjansen, og han leverte som han skulle da han sendte keeperen den ene veien og ballen den andre.

England eide ballen i det aller meste av kampen, men det ble aldri noen god kamp. Til det var det altfor temposvakt og lite action foran målene.