Menu
En person ble funnet knivstukket på Skøyen i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB

En pågrepet etter knivstikking i Oslo

En mann ble stukket flere ganger med en spiss gjenstand på Skøyen i Oslo lørdag ettermiddag. Politiet har tatt hånd om fire involverte pluss et barn.

Av NTB | 18.03.2023 21:04:00

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen ble brakt til sykehus, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er. En annen person er pågrepet i saken.

– En av de involverte ble besluttet pågrepet og er kjørt til arresten etter en sjekk på legevakt. Vi kan per nå ikke gi noen oppdatert status på vedkommende som ble kjørt til sykehus, opplyser operasjonsleder Marita Aune i Oslo like før klokka 21.

Hendelsesforløpet er fortsatt ikke fullstendig kartlagt. Politiet avhører vitner og håper videre saksgang vil kunne gi flere svar.

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sa til NTB at politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.36. Da hadde en person og et lite barn forlatt leiligheten.

– Etter kort tid fikk vi kontroll på denne personen og det lille barnet. Det viser seg da at denne personen som har forlatt leiligheten, er stukket flere ganger med en skarp gjenstand. Han er nå tatt hånd om av helsevesenet.

Politiet bekrefter overfor NTB at det dreier seg om en mann.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet, sier han.

Senere på kvelden opplyste politiet at det var gjort kriminaltekniske undersøkelser av åstedet.

Aune opplyste tidligere på kvelden til NTB at de hadde kontroll på alle parter, men at de ikke visste hvem som hadde gjort hva.

Politiet rykket ut med mange patruljer til området, som ligger vest for Oslo sentrum.

Bjelland ønsker ikke å kommentere relasjonene mellom de involverte og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

Flere nyheter: