Menu
Ulrikke Eikeri. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Eikeri slet seg videre i Wimbledons doubleturnering

Ulrikke Eikeri og hennes russiske doublemakker Alexandra Panova vant 1.-rundekampen mot Linda Fruhvirtova og Julia Putintseva i Wimbledon.

Av NTB | 07.07.2023 16:22:59

Sport: Eikeri og Panova gikk videre i storturneringen med settsifrene 6-2, 2-6, 7-5 mot den tsjekkisk-kasakhstanske motstanderduoen.

Et servebrudd ble tvunget fram av Eikeri og Panova i kampens første game, og de fulgte umiddelbart opp med å sikre eget servegame. På stillingen 4-2 brøt den norsk-russiske duoen nok en gang etter tre bruddballer. Panova servet deretter inn første sett.

I 2. sett fikk Eikeri/Panova en bruddball på stillingen 2-2, men mislyktes med å bryte. Fruhvirtova og Putintseva vant dermed fire strake game og utlignet til 1-1 i sett.

I det avgjørende settet fulgte motstanderne hverandre opp til 5-5. Da klarte Eikeri og Panova omsider å gjennomføre et servebrudd og fullførte med å holde egen serve.

I fjor røk Eikeri og daværende makker Astra Sharma ut i 1. runde av doubleturneringen i Wimbledon. Det var første gang 30-åringen fra Oslo deltok i London-turneringen.

I midten av juni vant Eikeri sin andre WTA-turnering i karrieren da hun gikk til topps i Nottingham. Estlandske Ingrid Neel var Eikeris makker i gressturneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: