Julio Enciso scoret et praktmål for Brighton mot Chelsea lørdag. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Drømmemål sørget for Brighton-seier – Chelsea forlenget marerittrekken

Julio Enciso (19) sto for en praktscoring da Brighton slo Chelsea 2-1 borte i Premier League lørdag. Ligastatistikken blir bare verre og verre for sistnevnte.

Av NTB | 15.04.2023 18:04:10

Sport: Chelsea har slitt veldig i ligaen denne sesongen og har nå spilt fem strake kamper uten seier. Det gjør at håpet om å ende blant topp fire og dermed få mesterligaplass neste sesong nærmest har forsvunnet helt. Laget er likevel fortsatt med i årets utgave av turneringen, der de må ta igjen 0-2 mot Real Madrid i returkampen i kvartfinalen kommende uke.

Med poengdelingen er de blåkledde fortsatt på 11.-plass med sju kamper igjen. Brighton har på sin side levert en god sesong, ligger på 7.-plass og er med i kampen om europaspill neste sesong. De har bare poenget opp til Aston Villa på sjetteplass.

Avgjørelsen falt 20 minutter før slutt. Enciso dro med seg ballen inn i banen og banket til fra rundt 20 meter. Skuddet som gikk opp i vinkelen var Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga sjanseløs på å redde.

Før det hadde Conor Gallagher sendt Chelsea i ledelsen, men innbytter Danny Welbeck utlignet før pause. For Chelsea venter en tøff bortekamp mot Manchester United neste runde, mens Brighton tar imot Manchester City.