Menu
Randal Kolo Muani er klar for PSG. Foto: Michael Probst / AP / NTB

DPA: Paris Saint-Germains ønskede monsterovergang havarerte

Paris Saint-Germain la angivelig rundt én milliard kroner på bordet for spissen Randal Kolo Muani. Nå skal overgangen likevel ha kollapset.

Av NTB | 01.09.2023 17:54:36

Kultur og underholdning: Det er det tyske nyhetsbyrået DPA som hevder å ha kilder på at handelen er avblåst. Årsaken er at Eintracht Frankfurts jakt på en erstatter endte uten resultat.

Den tyske klubben skal ha ønsket seg Hugo Ekitike fra nettopp PSG, men det lot seg angivelig ikke gjøre å lande en avtale om spissen. Etter det som beskrives som intense forhandlinger skal dermed hele byttehandelen ha gått i vasken.

Overgangsguruen Fabrizio Romano meldte litt tidligere fredag at klubbene var enige om en overgangssum på totalt 90 millioner euro, tett opp mot én milliard kroner, inkludert tilleggsutbetalinger for Muani.

Spissen har den siste tiden uteblitt fra Eintrachts treninger, i håp om å tvinge gjennom en overgang til PSG. Nå forventer klubbledelsen at Muani dukker opp igjen.

– Jeg kommer ikke til å straffe ham bare fordi han gjorde en feil. Vi bør ikke trekke konklusjoner om karakteren hans basert på hans dårlige oppførsel, noe som absolutt ikke var greit. Han er en ung person. Alle gjør feil noen ganger, sier Frankfurt-trener Dino Toppmöller.

Muani har spilt for Eintracht Frankfurt siden i fjor. Han ble da hentet til den tyske klubben fra franske Nantes.

Spissen står bokført med 16 mål på 34 kamper for Eintracht Frankfurt.

Fire kamper og ett mål har det blitt for det franske landslaget.

(©NTB)