Menu
Rosenborgs sportslige leder Mikael Dorsin er klar over presset som er rundt klubben for tiden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Dorsin om RBK-koket: – Kan ikke legge seg ned og dø

Rosenborgs sportslige leder Mikael Dorsin er klar over presset som er rundt klubben etter de svake resultatene den siste perioden.

Av NTB | 02.06.2023 11:59:03

Sport: Trener Kjetil Rekdal er under press og torsdag røk trønderne ut av cupen etter tap for 2.-divisjonslaget Stjørdals-Blink. Sportslig leder Dorsin måtte fredag svare om presset rundt klubben.

– Det er et bra kok, det er det. Samtidig så har jeg vært her i mange, mange år og det er en del av det og vi må håndtere det. Vi som jobber sammen internt må løse det for å få bedre resultater og prestasjoner. Man kan ikke slutte å smile, sa Dorsin til TV 2.

Etter eliteserietapet for Brann sist runde, gikk supportergruppen Kjernen ut med melding om at de ønsket at Rekdal og assistent Geir Frigård fratas ansvaret. Før kampen mot Blink fikk Rekdal styrets tillit.

– Kravene er alltid enorme her, men det er en del av det Rosenborg er, også. Alle vet at det er stort press her og vi må lære oss å håndtere det. Det er tøft å stå og svare på spørsmålene, sier Dorsin og legger til:

– Man kan ikke legge seg ned og dø. Alle vi som jobber her føler på et ansvar.

(©NTB)

Flere nyheter: