Menu
Kriminalteknikere ankommer stedet etter at to kvinner i 50-årene torsdag ble kveld funnet døde i en bolig i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB

Dødsårsak ikke klar for kvinner som ble funnet døde i Stavanger

To kvinner i 50-årene ble funnet døde på Forus i Stavanger sist torsdag. Politiet har mottatt foreløpig obduksjonsrapport, men dødsårsaken er ikke klar.

Av NTB | 18.06.2024 13:03:01

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnene ble obdusert fredag, og politiet uttalte da at det forhåpentligvis ville gi svar på både dødsårsak og -tidspunkt.

– Politiet har mottatt foreløpig obduksjonsrapport. Denne gir ikke svar på dødsårsak. Nå avventer vi endelig obduksjonsrapport, sier politiadvokat Nina Thommesen til Sandnesposten tirsdag formiddag.

Politiet og helsepersonell rykket ut rundt klokken 18 torsdag til en bolig på Forus etter å ha fått en bekymringsmelding. Kvinnene ble funnet døde. De hadde ifølge politiet en familiær relasjon, uten at politiet vil å gå i ytterligere detalj.

Det var ingen tegn til ytre vold på de to, og politiet vet foreløpig ikke når de døde. De har sagt at ingenting tyder på at andre har vært involvert i dødsfallene.

– Vi har sikret spor på stedet, og det er også gjort kriminaltekniske undersøkelser, samt vitneavhør, sa politiadvokat Anders Christiansen sist uke.

(©NTB)

Flere nyheter: