Menu
En død mann ble funnet i elva Otra ved Hunsøya rett utenfor sentrum av Vennesla fredag morgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Død mann funnet under leteaksjon – identifisert som den savnede

En mann ble funnet død i elva Otra ved Hunsøya i Vennesla fredag morgen. Mannen er identifisert som den savnede det har blitt lett etter i samme område.

Av NTB | 05.05.2023 15:44:07

Kriminalitet og rettsvesen: Det hadde pågått søk etter en savnet mann i 40-årene siden torsdag ettermiddag, etter at han sist ble sett på Vikeland sør for Vennesla sentrum lørdag 29. april.

Fredag morgen ble en død mann funnet, og nå er den avdøde identifisert som mannen det ble lett etter. De pårørende er varslet.

– Politiet har opprettet sak og etterforsker den som et mistenkelig dødsfall. Det er gjort et betydelig teknisk og taktisk etterforskningsarbeid både forut for og parallelt med søket, primært for å avgrense søkeområdet. Det er foreløpig ikke konkret mistanke om et straffbart forhold. Det er fortsatt tidlig i etterforskningen, og politiet holder derfor alle hypoteser åpne, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt i en pressemelding.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum i saken.

– Vi er fortsatt interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha gjort observasjoner eller sett savnede i løpet av den kvelden og natt til søndag 30. april, sier Bryge.

(©NTB)

Flere nyheter: