Menu
Dette er det nye «Forræder»-laget. Foto: Espen Solli / TV 2 / Handout / NTB

Disse 24 kjendisene er klare for fjerde runde «Forræder»

Til høsten er TV 2 klar med fjerde runde «Forræder». Programleder Mads Hansen lover oppdrag der det blir «ekstra vanskelig» for forræderne å holde seg skjult.

Av NTB | 05.06.2024 09:43:07

Kultur og underholdning: 24 nye deltakere sjekker inn på Midtåsen i Sandefjord, og følger samme oppskrift som seere av TV 2s suksessreality er kjent med.

I denne runden har deltakerne valgt å gå aggressivt til verks og har funnet muligheter i spillet ingen har sett tidligere, heter det i pressemeldingen.

– I denne «Forræder»-sesongen kommer det oppdrag hvor det blir ekstra vanskelig for forræderne å holde seg skjult. Og nok en gang må jeg skryte av casten. Dette er en ekstrem bra gjeng, sier programleder Mads Hansen om deltakerne.

Det er blant annet skuespillere, komikere, artister, idrettsutøvere, en prest, en kjendisadvokat og en psykolog blant deltakerne.

Blant kjendisene er det en førstereisgutt i realityverdenen, som også tror det blir den siste, til tross for flere forespørsler.

– Dette er første og eneste reality jeg skal være med på. «Forræder» er det eneste jeg har hatt lyst til å være med på, sier Gaute Berg Næss fra «Gauteshow» til Nettavisen.

Premiere blir i august på TV 2 Play og TV 2 Direkte.

Andreas «Tix» Haukeland (artist), Anette Bøe (tidligere langrennsløper), Brit Elisabeth Haagensli (skuespiller), Brynjar Meling (advokat), Chris Abolade (artist), Dennis Vareide (youtuber), Gaute Berg Næss (programleder og komiker), Geir Kvarme (skuespiller), Håvard Lilleheie (skuespiller og programleder), Johanne Massey (komiker og tiktoker), Jon Ludvig Hammer (sjakkspiller og kommentator), Lars Henriksen (danser og influenser), Magan Gallery (skuespiller og komiker), Maria Abrahamsen (psykolog), Marte Stokstad (programleder), Mia Hundvin (programleder og eks-håndballspiller), Sarah Natasha Melby (programleder), Sverre Krogh Sundbø (pokerspiller og sportskommentator), Thomas Gullestad (artist), Thor Haavik (prest), Ulrikke Falch (skuespiller), Vivild Falk Berg (skuespiller), Ylva Olaisen (artist), Veronica Simoné Fjeld (komiker).

(©NTB)

Flere nyheter: