Haugesund vant 2-1 mot Strømsgodset søndag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Diarra ordnet etterlengtet Haugesund-seier: – Veldig viktig

Peter Therkildsen og Sory Diarra scoret da Haugesund vant 2-1 borte mot Strømsgodset i Eliteserien søndag. Det var bare deres andre seier så langt i sesongen.

Av NTB | 04.06.2023 19:39:02

Sport: Haugesund var nest sist før runden og fikk seg dermed en etterlengtet opptur med seier søndag.

Sory Diarra scoret det avgjørende målet 15 minutter før full tid.

– Det var veldig viktig for oss å vinne denne kampen. Jeg er kjempefornøyd, sa matchvinner Diarra til TV 2 etter kampen.

Det var gjestene som tok ledelsen i førsteomgangen da Therkildsen fyrte av fra hjørnet av 16-meteren etter kvarteret spilt. Keeper Viljar Myhra sto ikke riktig posisjonert for å avverge skuddet som han vanligvis skulle ha holdt ute.

Jonatan Braut Brunes så ut til å ha utlignet like etter, men scoringen ble annullert for offside av VAR.

Strømsgodset jaget utligning i andreomgangen, og den fikk de da Lars Vilsvik hamret inn en retur i det 70. minutt. Egil Selvik avverget skuddet til Braut Brunes med en flott beinparade, men hadde ingen mulighet til å redde returen.

Haugesund så nok en gang ut til å måtte nøye seg med ett poeng, men i det 75. minutt spilte de seg opp i ledelsen igjen da Diarra headet inn 2-1 via stolpen.

– Vi har lov å være skuffet i dag, og publikum har lov til å være skuffet, men så må vi reise oss igjen i morgen, sa Strømsgodset-trener Jørgens Isnes til TV 2 etter kampen.

Strømsgodset har ikke fått det til å stemme i sesongåpningen og befinner seg langt nede på tabellen. Laget gikk inn i runden med to tap, to uavgjortresultater og en seier på sine fem siste.