Brann vant mot Aalesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Castro matchvinner for Brann mot gamleklubben: – Det var rart å være her igjen og score andre veien

Aalesund rystet Brann før pause, men Bergen-laget slo tilbake og vant 3-1 i Eliteserien søndag. Niklas Castro avgjorde mot gamleklubben.

Av NTB | 04.06.2023 19:29:07

Sport: Castro spilte for Aalesund mellom 2019 og 2021. Før 2022-sesongen ble han hentet til Brann.

– Det var veldig deilig. Det var rart å være her igjen og score andre veien. Jeg er kjempeglad for det, sa Castro til TV 2 etter kampen.

Brann ligger på 2.-plass med 20 poeng etter ti kamper. Bodø/Glimt topper serien med åtte poeng mer enn Brann.

– Vi måtte ha tre poeng i dag for henge med, sa Sivert Heltne Nilsen til TV 2. etter seieren.

Det skjedde etter en omgang hvor Brann dominerte banespillet, til tross for at de store sjansene uteble.

Noen minutter etter hvilen utlignet imidlertid Brann-kaptein Heltne Nilsen. De rødkledde fikk straffe etter at Frederik Børsting ble lagt i bakken av Alexander Munksgaard. Heltne Nilsen smalt ballen oppe i krysset.

– Det ble litt kaotisk. Heldigvis fikk vi scoring nesten med engang. Det er ikke sånn vi vil ha kampene, fortsatte Castro

Castro fullførte snuoperasjonen med 2-1-scoringen ti minutter før slutt. Ulrik Mathisen kom også innpå og fastsatte resultatet til 3-1.

– Jeg skal være ærlig å si at dette var noe jeg hadde sett fram til når jeg har sittet inne i styrkerommet, sa Mathisen til TV 2.

Brann hadde ikke tapt mot Aalesund i de seks siste møtene mellom de to lagene i Eliteserien. Bergen-laget hadde tre seirer og tre uavgjort.

Moses Ebieye sendte hjemmepublikumet til himmels kort tid før pause. 26-åringen stanget inn en corner og noterte seg for sin andre scoring denne sesongen.

Kristoffer Barmen ble byttet inn etter pause. Tjue minutter før slutt ble 29-åringen utvist etter at han pådro seg to gule kort. Det siste kom for munnbruk.