New Jersey Devils-keeper Vitek Vanecek (41) gratuleres etter seieren over Minnesota Wild i kampen i St Paul i Minnesota. Foto: Matt Krohn AP / NTB

Devils vant 5–3 over Wild

Jesper Bratt scoret et mål og hadde tre målgivende pasninger da New Jersey Devils vant 5–3 over Minnesota Wild.

Av NTB | 03.11.2023 04:32:32

Sport: Alexander Holtz, Michael McLeod, Timo Meier og Dougie Hamilton scoret også for Devils, som tok sin tredje seier på rad. Devils slo Wild for andre kamp på rad.

Devils-keeper Vitek Vanecek reddet 22 av 25 skudd og sikret seieren. Wilds målvakt Filip Gustavsson slapp inn fem mål av 38 skudd.

New Jersey Devils åpnet med første scoring 3.20 inn i første periode. Holtz satte inn sin tredje scoring for sesongen. Devils økte ledelsen til 2-0 med 4.37 igjen av perioden. Tidlig i andre periode økte Devils til 3-0 i powerplay.

Minnesota Wild reduserte til 3-1 i powerplay med 10.57 igjen av den andre perioden. Wild reduserte til 3-2 med 18.50 igjen av kampen.

Devils reduserte til 4-2 takket være et mål i powerplay med 4.24 igjen av kampen.

Minnesota forsøkte igjen å komme tilbake, denne gangen med et mål av Middleton. Han reduserte til 4-3 med 3:33 igjen å spille.

Hamilton avsluttet med et mål i powerplay da det gjensto 40 sekunder.

Norske Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 44 sekunder på isen, og kan notere seg for én assist i Wilds første scoring.