Menu
Tolv kjendiser er klare for tilværelsen som forpaktere på sørlandsgården Fredheim gård, i det som blir den niende sesongen av TV2s «Farmen kjendis». Foto: Anton Soggiu / TV 2 / NTB

Dette er de nye deltakerne på «Farmen Kjendis»

Tolv norske kjendiser er klare for tilværelsen som forpaktere på sørlandsgården Fredheim gård, i det som blir den niende sesongen av «Farmen Kjendis».

Av NTB | 29.05.2024 07:03:07

Kultur og underholdning: I seks uker skal kjendisene skru tiden 100 år tilbake og leve og drifte gården uten moderne hjelpemidler, før det til slutt skal kåres en vinner.

Den seirende bonden vil uansett ha en bakgrunn som enten komiker, artist, influenser, håndballspiller, danser eller forsvarsadvokat, ifølge årets deltakerliste fra TV 2.

– Etter 30 år med advokatarbeid, hvor de som jeg til enhver tid har feriert med, har sagt at «Brynjar ferierer ikke, han jobber bare fra et annet sted» – så tenker jeg at en tur til 1925 vil kunne gi meg en pause fra mobiltelefon, SMS, eposter, aktørportaler og det som vanligvis stjeler oppmerksomheten i vanlige ferier i 2024, sier forsvarsadvokat Brynjar Meling, som er blant seriens kanskje mest overraskende tilskudd.

Han drar imidlertid ikke på tidsreise alene, men får selskap av blant annet influenserne Caroline Nitter og Agnete «Agnetesh» Husebye, tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim, danser Tarjei Svalastog og kunstner William Heimdal.

Og selv om mange luksuriøse goder må etterlates i det 21. århundre, kan det likevel være håp for gode matopplevelser med både matinfluenser Jan Henrik Gladkokken Syversen og gründer Sarita Sehjpal, bak matvareselskapet Saritas – Tase of India, med på laget.

Komikerne Isabel Skolmen og Johanne Massey skal også bryne seg på gårdslivet, sammen med artist og skuespiller Simon «Rambow» Tedros Negash og Youtuber og programleder Victor Sotberg.

Først neste år, når realityserien ruller på norske TV-skjermer, vil det bli klart hvem som går seirende ut fra tvekampene og kan tilføye «Farmen-vinner» til sitt repertoar.

(©NTB)

Flere nyheter: