Menu
Manchester United-manager Erik ten Hag forsterker stallen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Den nederlandske spissen Wout Weghorst er klar for Manchester United

Den nederlandske landslagsspissen Wout Weghorst har signert en leieavtale med Manchester United som gjelder fram til sommeren.

Av NTB | 13.01.2023 22:14:12

Sport: Det bekreftet klubben fredag kveld.

– Jeg føler meg privilegert som får slutte meg til Manchester United. Jeg har spilt mot klubben før, og det er en fantastisk følelse å få ta på meg den berømte røde trøya. Jeg har fulgt lagets utvikling under Erik ten Hag denne sesongen og gleder meg til å bidra til å hjelpe klubben mot dens mål, sier Weghorst.

Han har vært leid ut fra Burnley til den tyrkiske storklubben Besiktas denne sesongen. Nå er det klart at han vender tilbake til engelsk fotball.

Leieavtalen med Besiktas er terminert. I stedet fortsetter Weghorst karrieren på Old Trafford.

Weghorst, som var del av den nederlandske troppen til Qatar-VM og scoret to mål i kvartfinalen mot Argentina, har vært satt i forbindelse med United i lengre tid. Ryktene skjøt ekstra fart da hovedpersonen tilsynelatende sa farvel til Besiktas-fansen etter en kamp i den tyrkiske ligaen mot Kasimpasa nylig.

30 år gamle Weghorst har en fortid i Emmen, Heracles og AZ Alkmaar i hjemlandet. Videre har han spilt for tyske Wolfsburg, før turen gikk til Burnley i 2022.

Han har ni mål og fire assist å 18 kamper for Besiktas denne sesongen.

Spissen står med fem mål på 19 landskamper for Nederland.

(©NTB)

Flere nyheter: