Ronny Deila er hovedtrener for Brugge. Foto: Audun Braastad / NTB

Deila-skuffelse i Belgia – bare uavgjort i Brugges serieåpning

Ronny Deila fikk kun med seg 1-1 i sin første seriekamp som Brugge-trener. Favoritten slet mot Mechelen i belgisk toppfotball.

Av NTB | 30.07.2023 20:33:13

Sport: Åtte minutter før pause skrudde Rob Schoofs inn et frispark. Tidligere Liverpool-målvakt Simon Mignolet forventet ikke skuddet og sto feilplassert da ballen lurte seg inn ved nærmeste stolpe.

20 minutter etter hvilen kom Brugge-utligningen da Igor Thiago banket inn en straffescoring. Flere mål ble det ikke, og Deilas mannskap måtte fullføre de siste 13 minuttene med ti mann etter en utvisning på venstrebacken Maxim De Cuyper.

Stortalentet Antonio Nusa nøt Deilas tillit fra start og spilte 80 minutter som spiss, mens nyervervelsen Hugo Vetlesen kom innpå da det gjensto en halvtime.

I midtuka scoret Vetlesen i debuten for Brugge da laget vant 3-0 mot danske AGF i conferenceligakvalifiseringen.

Ronny Deila tok over Brugge denne sommeren. Han ble hentet fra trenerjobben hos ligarivalen Standard Liège.