Ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte sine to første kamper i curling-VM for mixed double. Foto: Christine Olsson, TT / NTB

Dårlig VM-start for curlingekteparet – to knepne tap

Det norske curlingekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten fikk en dårlig start på VM i mixed double med tap i sine to første kamper.

Av NTB | 20.04.2024 20:20:27

Sport: Både Japan og Danmark kunne juble for seier over den norske duoen. Begge kampene ble avgjort i siste omgang, og med ett poengs margin.

Japan vant 6-5 i formiddagskampen etter å ha scoret to poeng i siste omgang, mens Danmark vant kveldskampen 7-6 etter å ha scoret vinnerpoenget i siste omgang.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok OL-sølv i Beijing for litt over to år siden. VM innledes med gruppespill i to grupper à ti lag. Gruppevinnerne tar seg rett til semifinale, mens de to neste går til første utslagsrunde der det spilles om semifinaleplass.

I kampen mot Japan kom de norske tidlig under 0-2, men så scoret de ett poeng i tre omganger på rad og ledet. Deretter scoret laget med sistestein to poeng i hver av de tre siste omgangene.

Mot Danmark lå de norske under 2-5 etter fire omganger, men utlignet med tre poeng i den femte. Deretter scoret lagene ett poeng hver i omgangene med sistestein.