Jesper Daland assisterte da Cercle Brugge vant 4-0 borte mot Standard Liège. Foto: Lise Åserud / NTB

Daland-assist i Standard Lièges første kamp uten Deila – Cercle Brugge vant 4-0 på bortebane

Standard Liège har fått en tøff start på tilværelsen uten trener Ronny Deila. Lørdag tapte de 0-4 hjemme for Jesper Dalands Cercle Brugge.

Av NTB | 27.05.2023 22:38:59

Sport: Daland gjorde seg også tellende da han assisterte Jean Marcelin da han sendte gjestene i ledelsen etter bare sju minutter. Kevin Denkey scoret Cercle Brugges andre, fem minutter inn i andre omgang, før Abu Francis og Ayase Ueda fastsatte resultatet til 4-0.

Torsdag ble det klart at Deila trakk seg som trener for Standard Liège med umiddelbar virkning etter under ett år i klubben. Ifølge flere belgiske aviser skal Club Brugge ha betalt 25 millioner kroner til Standard for å hente nordmannen som trener.

Geoffrey Valenne ledet Standard hjemme mot Cercle Brugge. Aron Dønnum spilte hele kampen for Standard, som faller ned på 3-.plass i A-sluttspillet i belgisk fotball.

Gent ledet sluttspillet med 41 poeng, mens Cercle Brugge følger åtte poeng bak.