Menu
Miami Heat fikk juling av Denver Nuggets i fredagens NBA-finalekamp, men det var ingenting mot behandlingen lagets maskot fikk av MMA-stjernen Conor McGregor i pausen. Foto: Kyle Terada, Pool via AP / NTB

Conor McGregor slo ut Heats-maskoten – som måtte på sykehus

MMA-utøveren Conor McGregor slo ut Miami Heat-maskoten under et reklamestunt i pausen i fjerde kamp i NBA-finalen. Maskoten måtte behandles på sykehus.

Av NTB | 11.06.2023 03:09:06

Medisin og helse: McGregor skulle promotere en kjølende spray med smertedempende virkning. Opptakten var at han skulle sparre med Heats-maskoten Burnie, men McGregor slo maskoten rett ned med et hardt slag og slo ham deretter en gang til mens han lå nede.

Deretter sprayet han maskoten mens Heat-ansatte stormet til og fikk dratt den åpenbart bevisstløse maskoten ut av banen.

Heat meldte etterpå at mannen i Burnie-kostymet, som ikke er navngitt, måtte til sykehus, der han fikk smertestillende medisiner og ble sendt hjem.

Publikum likte McGregor-stuntet dårlig og buet ham ut. MMA-stjernen har ikke konkurrert siden han brakk beinet i en kamp for to år siden.

Heat tapte også kampen mot Denver Nuggets, som er bare en seier fra tittelen.

(©NTB)

Flere nyheter: