Menu
Zach Wilson har vært en katastrofe som quarterback i New Yor Jets siden superstjernen Aaron Rodgers ble skadd i sesongåpningen. Nå ber Colin Kaepernick om en sjanse til å vise seg fram i klubben. Foto: Seth Wenig, AP / NTB

Colin Kaepernick ber om en sjanse hos New York Jets

Colin Kaepernick har ikke spilt en NFL-kamp på sju år, men den tidligere stjernequarterbacken har skriftlig bedt New York Jets om en sjanse til å vise seg fram.

Av NTB | 27.09.2023 16:42:27

Sport: Forespørselen om å få plass på klubbens skyggetreningslag (practice squad) ble sendt før helgen. Rapperen J. Cole la ut en kopi av teksten på Instagram tirsdag, melder blant andre Sports Illustrated.

Kaepernick begynte i 2016 å knele under nasjonalsangen som protest mot rasisme. Han ble en viktig figur i oppstarten av «Black Lives Matter»-kampanjen, men blant ledere og tilhengere i NFL var gesten upopulær, og det ødela hans egen karriere. Han har ikke fått kontrakt med et NFL-lag siden

Reserven Zach Wilson har fått trenerens tillit, men han har spilt så dårlig at det er blitt et krav både blant supportere og mange eksperter at klubben henter en erfaren quarterback.

35-årige Kaepernick har aldri gitt opp håpet om et comeback i NFL. Han bidro til å revolusjonere posisjonen. Hans evne til selv å løpe med ballen kjennetegner i dag de fleste unge quarterbacker. Fortsatt er han den quarterback som har flest løpsyards i en Superbowl.

Jets signerte tirsdag veteranquarterback Trevor Siemian til skyggetreningslaget sitt. Klubben har ennå ikke kommentert Kaepernicks brev.

Jets hentet superstjernen Aaron Rodgers foran den nye sesongen, men 37-åringens hælsene røk etter noen minutters spill i sesongåpningen.

Kaepernick sier at han ikke først og fremst er ute etter å erstatte Zach Wilson, men at han kan hjelpe forsvaret å forberede seg på å håndtere løpssterke quarterbacker som laget vil møte i de tre neste kampene: Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs), Russell Wilson (Denver Broncos) og Jalen Hurts (Philadelphia Eagles).

(©NTB)

Flere nyheter: